Heerlijk eten BijMij!

Bijmij is het altijd knus en gezellig! In de lunchroom zorgen we ervoor dat je jezelf bij binnenkomst direct "thuisvoelt".

De lunchroom is op originele manier ingericht en de bediening is lekker spontaan en altijd gastvriendelijk. Op de kaart staan alleen maar verse producten, zodat je écht kunt genieten van de vele mogelijkheden die we bieden.

Ben je jarig, met je vrienden onderweg, heb je een leuk idee om bijvoorbeeld te komen kaasfonduen of heb je zin in een Spaanse borrel? Geef het aan ons door: leuke ideen zetten wij vaak om in leuke mogelijkheden!

Van ontbijt tot High-Beer en High-Wine

Vanaf 8.00 uur s'morgens kun je al voor een ovenvers ontbijt Bijmij terecht. De koffie wordt vers voor je gezet en we heben de lekkerste dagverse producten voor je klaarstaan om overheerlijk te ontbijten.

Voor de lunch serveren wij Bijmij de lekkerste (drie-dubbel-dikke) tosti's, sandwiches, salades en broodjes. Lekker even er tussenuit en op een intieme manier genieten van een welverdiende verse lunch? Bijmij serveert je met liefde en passie de lekkerste lunch in Zeist.

Ben je aan het eind van de dag toe aan een flinke dosis ontspanning? Kom dan langs op onze hight-Beer High-Wine! Met een heerlijk biertje of wijntje even weg van de stress van alledag? Bijmij hebben we heerlijke specials, hapjes en fingerfood. Natuurlijk kun je ook een heerlijke High-Thee bestellen met alles erop en eraan.

 
 

 

 

 

Het gezelligste terras in Zeist

Bijmij heeft het gezelligste terras van Zeist! In onze intieme binnentuin achter de lunchroom kun je op ons rustige terras genieten van alle heerlijke dingen die we Bijmij serveren. Voor een ovenvers ontbijt, een heerlijke lunch of een lekker borrel in de middagzon kun je Bijmij perfect terecht.

We houden zelf van een relaxte sfeer en dat gevoel proef je direct op het terras Bijmij. Rust maar wel supergezellig met veel mogelijkheden dat is waar we Bijmij voor staan.

Wil je je eigen feestje houden of je verjaardag vieren op ons unieke terras? Geen probleem! Bijmij kan (bijna) alles.

Mogelijkheden

Je kunt op het terras Bijmij bijvoorbeeld ook genieten van een heerlijke High-thee, High-Beer of High-Wine. Lekker om met je vrienden of vriendinnen te genieten van het mooie weer met een lekker hapje en een drankje.

Ook als je zelf een idee wilt aandragen voor een "special event" ben je van harte welkom. Heb je zin om met vrienden bij ons langs te komen en wil je iets speciaals? Alles wat wij denken dat haalbaar is maken wij voor je mogelijk. Niets is ons te gek.

 

 

 

 

 

Party en meetings BijMij!

Achter ons terras in de binnentuin heeft Bijmij een uniek attelier. Je kunt het attelier afhuren voor je eigen feestje, presentatie of zelfs je eigen "pop-up-store" Wil je je eigen expositiet houden of een bijeenkomst organiseren? Meld het Bijmij en we'll make it happen.

Het attelier is knus en sfeervol ingericht en je kunt er zelfs lekker aan de open haard zitten.

Het is de perfecte locatie voor ieder idee. Wij serveren heerlijke gerechten als je dat wilt, zodat je ook je verjaardag of promotie Bijmij kunt vieren.

Als je een leuk idee hebt voor een eigen event, geef het aan ons door! We bespreken het graag met je. Als wij denken dat dit Bijmij past en dat we jouw idee kunnen uitwerken dan zorgen wij ervoor dat jouw idee een groot succes wordt. Alles kan, alles mag Bijmij!

Zo hebben we al een keer een heerlijke kaasfondue party gegeven voor onze vaste gasten. iedereen was laaiend enthousiast en iets in deze trend doen we graag nog een keer.


Natuurlijk kun je ook het attelier, buiten onze reguliere openingstijden afhuren. Stel je vraag eenvoudig via ons contactformulier of bel ons op. We maken graag tijd voor je vrij!